Pressupost 2018



La partida en inversions està destinada en 15.7 milions d´euros
La darrera setmana es va presentar en audiència pública el nou pressupost municipal per l´any 2018. Amb una xifra rècord de 135 milions d'euros de pressupost. Per tant es pot dir que hi ha una millora en la recaptació d'impostos, una bona notícia.

Aquest pressupost inicial ha estat consensuat amb tot l'equip de Govern (PDeCAT-Democrates i PSC).

Pel que fa en el tema dels impostos, es pagaran les mateixes taxes que el 2017, per tant hi ha una congelació dels impostos. Per part de l´Ajuntament amb aquesta congelació d'impostos es vol donar una sensació de fortalesa financera. El fet de no incrementar els impostos permetrà al ciutadà augmentar la seva despesa personal i de retruc generar més economia.

Personalment m'agradaria destacar la tarifació social destinada ajudar aquelles persones que vulguin tenir accés a serveis educatius, culturals o esportius. D'aquesta manera fem una ciutat que inclou a tothom independentment de la renda.

La partida en inversions està destinada en 15.7 milions d´euros. Les grans inversions seran a l'escola La Mirada per intentar tenir-la enllestida, millores al Barri del Monestir i una inversió molt necessària com es la connexió a la xarxa d'aigua de Can Barata, per garantir un bon subministrament.

Les inversions en instal·lacions esportives permetran dotar de més espais per la pràctica esportiva. Hi haurà una partida per adequar el pavelló del nou Leonardo da Vinci, i també per la tant esperada piscina coberta de Mira-sol.

Aquest pressupost caldrà com a mínim tenir el suport d´un regidor més per tirar-ho endavant. De moment pinta bé aquest pressupost amb una lògica socialdemòcrata.

No hay comentarios: